Helg horoskop 17-19 maj

Jag tänkte ge er ett kärnfullt kort horoskop enligt min tydning ha en trevlig helg.

VÄDUREN:  Fredagen ser ut att bli ganska så stressig, men på kvällen blir du ändå nöjd med det du presterat under dagen, Lördagen så når du framgång och du kan tänka på att sälja något nu, det ger vinning, på söndagen så är det dags och koppla av och vänta in måndagen.

OXEN: Fredagen blir ingen bra dag den är fylld av konflikter och du är ganska frustrerad när du kommer hem, Lördagen så gör du en massa nya saker som inspirerar, söndagen så är det lugnt och sansat.

TVILLINGARNA: Det som kommer upp i tvillingarna är bara att det blir en mycket inspirerande helg, där du kommer i balans med dig själv.

KRÄFTAN: Fredagen känns som den kommer bli lite jobbig, Lördagen är du på topp och träffar nya och gamla bekantskaper, söndagen så gör du dig redo för nya utmaningar.

LEJONET: Fredagen är lättsam och du är i harmoni, lördagen är en tid då du får erbjudande om nya möjligheter, söndagen så har du tid att vara social och det missar du inte.

JUNGFRUN:  Du kommer få en mycket stimulerande helg och kommer bara njuta av ögonblicken.

VÅGEN: Denna helg kan du uppleva ekonomisk framgång och tur, du är också väldigt lycklig i ditt inre.

SKORPIONEN: Fredagen så känner du dig missförstådd, Lördagen är du mer bekväm och söker dig ut mot andra och söndagen blir en dag som avslutas mycket positiv.

SKYTTEN: På fredagen gör du framsteg i ditt arbete, Lördagen är fylld av aktiviteter, söndagen är tid för eftertanke och du mår bra.

STENBOCKEN:  På fredagen har du lite stressigt på det mentala planet, men det påverkar inte din positiva attityd, lördagen blir festlig och rolig, söndagen vill du helst dra täcket över huvudet och bara sova bort dagen.

VATTUMANNEN: Fredagen gör du plötsliga beslut då något oväntat händer, lördagen så blir du lite sänkt och din hälsa påverkas, Men söndagen så piggnar du till och söker dig ut i skog och mark.

FISKARNA: Denna helg blir romantisk och du kommer få en oväntad kärleksförklaring som gör dig i eld och lågor, du är i romantik precis hela helgen.

Detta är alltså helgens horoskop i korta drag, om inget annat så är det en rolig läsning och jag har försökt kolla alla aspekter, så gott jag kan, jag håller själv på att lära mig mer om detta.

 

 

 

Related Post