Jag är medial

Med detta inlägg så tänkte jag bara att ni skall veta vad jag gör eller inte gör i min roll som medial, i det privata livet.

Något som många får för sig, men som jag inte gör, jag springer inte runt och läser av personer runt om kring mig hela dagarna, det hade blivit väldigt komplicerat och jobbigt, jag har nog med att lära känna mig själv.

Men däremot så håller jag min andlighet vid liv genom att använda den i min vardag, genom att skriva om den arbeta med den, jag går inte många steg på morgonen innan jag har greppat min tarotlek och analyserat dagen genom mitt inre, jag har också ett vänskapligt snack med både änglar och andliga guider dagligen för att hålla kanalerna öppna. Jag ser alltså till att utveckla min mediala gåva hela tiden för att bli bättre och för att kunna hjälpa er bättre, man blir liksom aldrig full lärd. Det handlar om att jag är ett seriöst medium, det finns ju också de som fuskar, men de hör inte hemma här i detta inlägg.

Jag är medial och stolt över det.

 

Related Post