Lär känna väduren

Väduren sträcker sig från 21 mars till 19 april och är Zodiakens första tecken, de som är födda i väduren är väldigt tävlings inriktade och nästan för raka mot andra människor för  sitt eget bästa och blir lätt förbannade, de vill hävda sina åsikter och är inte konflikträdda. Vädurar är också väldigt envisa och ger inte upp i första taget, de kan börja om hur många gånger som helst med en uppgift till denna uppgift blir klar.

Om de får någon form av hälsoproblem så är det ofta relaterat till huvudet och om det inte händer något i deras liv så får de gärna huvudvärk.

De älskar mat och äter mycket och länge. I kärlek är de väldigt egoistiska och vill gärna att partnern skall bevisa sin kärlek ofta och mycket där med och det är svårt för en vädur att ge sig hän och älska på riktigt. hon/han är generösa, men pass upp han/hon kräver dubbelt upp tillbaka. De är rädda att tappa kontrollen över situationer och det gör också att det är svårt att komma dem nära, men gör man det så har man en vän för livet.

Related Post