Nytt år, nya möjligheter

Jag gör ett litet uppehåll i kraftdjurens värld och ägnar mig åt att fundera på vad som egentligen hände detta året och ge er hopp in i nästa. Året som gått har varit ganska så negativt över lag, både i det lilla och i det stora, nu talar jag inte för alla utan för mig och världen.

För mig har året kantats av många kriser, men som på något vis rättat till sig efter hand, men aldrig blivit riktigt bra, ekonomiskt har det varit en ren förlust. I världen så är det krig och i Sverige är det också krig, men inom de kriminella nätverken, men det är mycket dödsskjutningar och våld, så ja, detta år knyter jag ihop med sorg i mitt hjärta.

Det nya året däremot, kommer med säkerhet bli bättre, vi är påfyllda med positiva energier och de flesta investerar nog i dessa på ett bra sätt. Så här i början på ett nytt  år, så har vi ju förutsättningarna att förvärva alla prövningar och lärdomar, så det blir till underbara förändringar.

GOTT NYTT ÅR!

Related Post