Ödestavlor

Det specifika med ödestavlor är kombinationen mellan tärningskastens slump och den ockulta talmystiken. Även om ödestavlorna är de minst sofistikerade spåmetoderna så är det där med inte sagt att de är helt odugliga.

Det finns en fördel, man kan göra sin egen tavla med svar som är anpassade för sina egna behov.

Nu skall jag beskriva lite enkelt hur man använder tavlorna Jag kommer senare gå in på olika tavlor, men nu beskriver jag bara hur man går till väga.

Först skall man konsultera Sfinxtavlan (tar upp den i nästa inlägg) Denna tavla svarar nämligen på frågan om det överhuvudtaget är tillfälle för någon spådom. Om det blir positivt svar där så väljer man ut den tavla som passar bäst in på den fråga som man har, jag kommer ta upp några tavlor under följande inlägg och det är ju då sfinxtavlan och en tavla som handlar om kärlek, hem och familj, tidsangivelser, juridiska problem bland annat det får ni se. Man blundar och koncentrerar sig på den fråga som man har, under tiden tar man pennan och låter den dingla fritt mellan tummen och pekfingret. Sedan låter man pennspetsen sjunka ned och nudda vid pappret då kan man slå upp ögonen. Siffran som pennspetsen pekar på är svaret på din fråga. Om man tre gånger i rad missar tavlan helt, så skall man inte försöka igen fören om ett dygn.

Ja, nästa inlägg  så börjar jag förklara olika tavlor och vad man kan sätta som betydelse, som jag gör, men man kan som sagt sätta egna betydelser med.

Related Post