De älskande i tarotleken

Detta kort är nummer 6 i stora arkanan och är kortet för relationer.

De älskande handlar om relationer i den verkliga världen, inte om vin, rosor och ständig lycka. Kortet tar upp viktiga saker som rör de som är dig nära, det kan gälla pojkvän, partner, chef, föräldrar, nära vänner, ja allt du kan tänka dig som är dig nära.

Om du får upp de Älskande i en läggning och om någon form av nära relationer har upptagit dina tankar en tid ligger det nog till så att du känner dig nedstämd för att du hela tiden ser lyckliga relationer både på tv, i annonser och i andra sammanhang och jämför dessa med ditt eget kaotiska liv. Om du inte har en partner så kan du ju undra över varför alla rediga män antingen redan är upptagna, eller inte har något intresse att gå in i något förhållande. Så vad kan du då göra för att slippa vara både perfekt fru, exemplarisk dotter, perfekt mamma och en klok och förstående vän samtidigt i din kropp, jo, börja betrakta människorna i din närmaste omgivning som separata individer, först då kan du uppskatta deras personligheter och ännu viktigare är att du kan tycka illa om det de gör utan att känna skuld.

Ta alltså en grundlig titt på vad du har och försök göra familjelivet och dina verkliga relationer, precis som du själv vill ha dem.

Related Post