Hängde mannen i tarotleken

Detta är kort nummer tolv i tarotlekens stora arkana, kortet för att acceptera livet som det är och inte hur du skulle vilja att det var, detta är kortet för kasserade drömmar. Detta kort vill säga att glöm bort de trevliga och bekväma drömmarna om hur det kunde ha varit, det är ingen trevlig upplevelse, därför hänger man upp och ned, hela ditt liv vänds upp och ned och precis som vi hela tiden får lära oss är att vårt enda sätt att förändra våra liv är att göra dessa förändringar själva.

Vi är ju de personer som vi är och det duger gott och väl, du kanske inte blev Miss Universum eller fröken Sverige och du kanske gifte dig med fel man, men bli inte bitter för det, om du gör dig av med dina orealistiska drömmar och din bitterhet om att det inte blev som du tänkt, så kan du nog få till ett bra liv, det är nämligen aldrig försent.

Om du får upp den hängde mannen i en läggning, vet du innerst inne att du har lurat dig själv eller att du har undvikit att dra en smärtsam slutsats angående en viss situation. Nu är det dags att ta tag i den situationen rakt upp och ned och sluta klamra dig fast vid det förflutna och vad det kunde ha gett dig. Däremot kan du se fram emot en avsevärt ljusare framtid om du genast sätter hjulen i rullning.

Related Post