Kraftdjur Ekorren

Tänkte nu ett tag beskriva olika kraftdjur här och det är ju givetvis inte en upprepning av något som ni redan läst av mig.

Det ekorren vill visa de som har den som kraft djur är att man alltid skall vara förberedd. För om man ser hur en ekorre lever så är den ganska så upptagen under hösten att samla in nötter och bär och annat som skall räcka över vintern. När en ekorre samlar, så samlar den aldrig in mer än vad den behöver och detta kan ju lära oss en hel del om att släppa taget om negativa tankar och minnen som stoppar vår framfart och hindrar vårt pågående flöde av överflöd.

För vi behöver verkligen lätta på våra bördor ibland såväl de fysiska, mentala och det känslomässiga.

En annan sak ekorren visar på är att även om de är väldigt upptagna små varelser så har de alltid tid för lek, både med varandra under samlandet eller att bara skutta lite upp och ned i träden. Detta visar ju oss att det är viktigt att finna en balans mellan arbete och lek samt vila för att vibrera i rätt harmoni och lugn.

Ekorre som kraftdjur står för : Idérikedom, lekfullhet, balans, och att ha förmåga att planera saker innan det skall hända.

Lycka till.

Related Post