Luftgruppens själar

Luft gruppen har också tre själar dessa är : Resenärssjälen, profetsjälen och den nyfödda själen. Och nu kommer en presentation av dessa.

Resenärssjälen

Denna själ är rastlös och har stora problem med att binda sig, då den hela tiden tror att det finns något bättre bakom nästa hörn och detta gör att den ofta missar tillfället som står rakt framför den och missar att fånga det när det uppenbarar sig. Det krävs en hel del för att få se den aggressiva sidan av denna själ.

KARAKTÄRSDRAG

En drömmare som är bra på att berätta historier, gillar film, förtjust i böcker och poesi, kunnig inom vissa valda områden. Den tycker mycket om att vara aktiv och söker efter spänning, är sällan tråkig och den är oftast avspänd, men kan explodera om den känner sig inträngd i ett hörn.

RELATIONER

Denna själ tycker om att bli förälskad, men byter ofta objekt för sin förälskelse. Den gifter sig gärna om och om igen då den är en stor romantiker. Den behöver en självständig partner, som inte har något problem med dess flirtiga natur. Slår sig ofta först till ro när den börjar närma sig fyrtio, då den har lättare att acceptera ansvaret som den tidigare undvikit.

Related Post