Jordgruppens själar del 3

Krigarsjälen

Krigarsjälen brukar i allmänhet utmärka sig och kan ibland uppfattas som skrämmande. Jordgruppens kända drift att planera, göra upp strategier och agera är mycket tydlig för denna själ.

Som omogen kan krigarsjälen vara både kraftfull och fördomsfull i sina krav på andra, i synnerhet när det gäller dess uppfattning om vad som är rätt beteende.

När den mognat så kan den lära sig att den bara kan kontrollera sitt eget beteende och att det inte är dess uppgift att bestämma vad som är rätt och fel för andra. En svår läxa att lära, men den är värd besväret.

KARAKTÄRSDRAG

År stridslysten, modig, för många mentala strider, ger inte upp. Den är öppenhjärtig, exakt, metodisk kan vara petig, grundlig och noggrann, som kan vara mycket påfrestande. Frispråkig, vaken, beslutsam. En sann krigarsjäl är inte någon slagskämpe eller en bråkmakare, utan en mycket insiktsfull person.

RELATIONER

Krigarsjälen älskar sällskap och är mycket social, har en förmåga att hålla sina innersta tankar och känslor för sig själv till den känner att den kan lita på sin partner. Är mycket för sitt hem, så familjen kommer alltid i första hand.

Den behöver en partner som först och främst är lojal och säker på sig själv.

Related Post