Solen i tarotleken

Kort nummer 19 i tarotlekens stora arkana och handlar om din potential.

Din potential är något mycket personligt och har inget att göra med materiell framgång. Att uppfylla sin potential kan vara att sluta ett välbetalt jobb för att börja odla exempelvis gurkor. Att sluta gå på gym, för att istället gå långa promenader i naturen, ja, det finns en mängd exempel.

Om du vill skriva en roman, spela gitarr, måla en tavla eller sjunga i kör, gör det då och strunta i vad andra säger och framför allt strunta i konsekvenserna.

Om du får upp solen i en läggning, så har det kanske dykt upp en ny möjlighet, men du är tveksam till denna möjlighet för du tror dig inte kunna. Varför inte? Om din frihet begränsas på ett eller annat sätt, det kan vara ekonomin, eller familjeband, så kan du ju ändå se till att ta några små steg för förändring av ditt liv exempelvis gräva fram dina dolda talanger. Vänta inte på rätt ögonblick, för det tillfället kommer inte att dyka upp. Så oavsett om du är 18 eller 87 år så är det aldrig för tidigt eller försent att lyssna på det rop som finns inuti dig och göra något åt saken.

Related Post