Att attrahera pengar

Nu är det Julmånaden och jag tror inte jag har fel då jag säger att de flesta av oss önskar att vi hade mer pengar just nu, vi kanske önskar det alltid men just nu vill vi ha pengar i överflöd.

Men hur gör man då för att lyckas attrahera pengar??? Det skall jag försöka hjälpa er med idag. För det första så när du tänker att du vill ha en massa pengar, så står du i motsatt frekvens till det du önskar och då gäller det alltså att lura din hjärna, förklaringen är den att du är i frekvensen brist på pengar, du tror i din godtrogenhet att du Önskar och kommer få en massa pengar, men ack så du bedrar dig, för då du vibrerar i frekvensen brist på pengar så lär du ju inte få överflöd utan mera brist.

För att lyckas med att attrahera pengar måste du alltså lura din hjärna och det första steget är att helt sluta att tänka på pengar. Nej, jag säger inte att det är lätt men istället skall man tänka på saker som gör en glad. Det är bara att sätta igång och träna på att tänka på saker som redan finns i överflöd exempelvis solen, som alltid finns och lyser även om den inte alltid syns. Så sluta tänk på verkligheten som den är här och nu och börja drömma dig bort ja, drömma om vad du skulle göra om du hade mer pengar föreställ dig helt enkelt ett liv med allt du vill ha typ en ny bil, ett fint litet hus, resor en egen musikstudio, ja föreställ dig och dröm om det just du vill ha i ditt liv för att må bra. Sen kommer den svåraste biten som kräver mycket träning och tålamod, du måste förvänta dig att det du vill ha skall komma, utan att tveka.

Träning ger färdighet glöm aldrig det och du får inte ge upp om inte resultatet kommer direkt eller i den form du förväntar dig för vilket resultat du får beror helt på hur länge du kan hålla dig på den höga frekvensen utan att tvivla och tänka fel. En viktig del i det hela är att lika drar till sig lika, så fyll din hjärna med historier om överflöd och det överflöd som du redan attraherat.

Lycka till.

Related Post