Att känna tacksamhet

Visste du att tacksamhet hör ihop med en universell lag? Och att detta styr ditt liv? Jo, så är det, allt du tänker och känner drar du till dig, så ju mer du visar din tacksamhet desto mer glädje och harmoni får du in i ditt liv. När du inte är tacksam eller tänker negativt exempelvis “Jag kan ju aldrig hitta en bra kille/tjej” eller “Jag kommer inte kunna betala mina räkningar”. Så drar du till dig det extra mycket genom din negativitet.

Tänk på en sak du kan aldrig lura universum, så det är meningslöst att gå runt och skratta och le och inte visa något, för i ditt hjärta så känner du alltid något då är det bättre att träna upp sin förmåga att känna tacksamhet.

Din tacksamhet är som en magnet, så ju mer tacksamhet du känner och visar desto mer överflöd kommer till dig. Tacksamhet är rena magin, den är stor och mycket kraftfull, men för det så tror jag inte många vet om hur viktig denna energi är för hela våran existens, men vad sägs om att vi börjar söka efter tacksamheten i vår vardag och att vi varje dag försöker känna den i våra hjärtan, Ja, att vi helt enkelt skapar vår dag utifrån tacksamhet från när vi stiger upp på morgonen till när vi lägger oss på kvällen, det kommer inte dröja länge innan våra liv förändras till något magiskt och vackert.

Lycka till.

Related Post