Dubbel regnbåge

Ja, vart vill jag komma nu jo, jag vill förklara vad det betyder om man ser en så ovanlig sak som en dubbel regnbåge och hur magiskt det verkligen är.

I andligt perspektiv så betyder dubbel regnbåge en ny början. Den första bågen står för den materiella världen och vår planet jorden. Den andra bågen representerar det andliga. Deras sammanslagning är balansen mellan himmel och jord eller mellan materiellt och andligt.

Så tecken om man ser är dubbel regnbåge är att universum försöker tala om för dig att framgången är nära nu, då du förmodligen slitit i ditt anletes svett och följd de du skall och gått igenom svåra förändringar och prövningar så nu är det dags för din belöning. Märk väl att budskapet i synen av en dubbel regnbåge är ämnat för dig specifikt och är alltså ett budskap om positiv förändring och att överflöd kommer.

Naturens krafter och energier är både magiska och enormt vackra. Så gå in i dig själv och lär dig dem rätta vägen trots alla prövningar du möter så kanske det blir din tur att beskåda en dubbel regnbåge.

Lycka till.

Related Post