Tider ni säkrast når mig

Jag kan ju börja att berätta att denna vecka så blir det inget visdomsord, för det är så mycket annat som är i görningen runt mig och som gör att mitt fokus inte riktigt är där det skall vara. Jag kämpar mot detta mycket svåröverskådliga mörker som håller sin hand över oss alla på denna jord just nu, alla kallar det virus, medan jag kallar det universums vrede över människans gränslösa förstörelse av sig själv och den värld vi fått till låns.

Det känns som denna vrede kommer att stiga igen och med det den största prövningen någonsin, eller på mycket länge.

Nog om detta och över till det jag tänkte skriva idag, nämligen hur mina tider ser ut de flesta dagarna, alltså då jag är tillgänglig på spå linjen jag jobbar för.

Säkrast är vardagar mellan 04.00 – 06.00 då jobbar jag alltid.

Helger 05.00 – 07.00 också alltid.

Sedan är det lite varierande men runt 11.00 – 13.00 vardagar och helger men det kan bli förskjutet.

Sen så varierar det lite men runt 16.00 – 18.00 kan ni hitta mig ibland.

Men som sagt säkraste tiden är den tidiga morgonen, sen kan det bli lite kurragömma.

Men jag är alltid redo för dig när du väl ringer och jag är inloggad, men detta är lite hålltider åtminstone.

Kram

Related Post