Enhörningar

Det verkar finnas olika sorters enhörningar en sort beskrivs med hjortben, lejonsvans och någon form av getskägg och att den lämnar hjärtformade avtryck efter sig där den går. En annan och förmodligen den vanligaste är en vit vacker springare, det de har gemensamt är det spiralformade hornet i pannan. Det finns också en bevingad sort som kallas Alicorn, det finns också Pegasus men de saknar horn men har vackra vingar.

Då enhörningar är magiska varelser så kan de tala och förstå alla språk på jorden och myten säger att om du är ren i hjärtat så får du lättare kontakt med enhörningen och kan fråga allt du vill veta om den.

Enhörningar är en legend ett magiskt djur och det sägs också att dricker man ur ett enhörningshorn så kan man inte bli förgiftad även om det är gift i bägaren. Har man väl mött en enhörning och kommit nära den, så kommer man också kunna rida på den och den kommer skydda dig från allt ont, så gå stilla ut djupt in i en stor mörk trollskog, så längst där inne så har du tur kan du finna din enhörning.

Lycka till.

Related Post