Horoskop kärlek

Då nu flödet har öppnats och det vimlar av positiva energier i luften, som vi själva snart kommer kunna känna av, så tycker jag det är dags att lägga fram ett horoskop kärlek, som sträcker sig fram till sommaren.

VÄDUREN

Nu under våren så kommer du upptäcka vad du vill ha och inte vill ha och vad du verkligen behöver i din kärleksrelation. Du kommer nog ha mycket fokus på dina vänskapsrelationer om du har en partner då kärlekslivet fungerar. Men är du singel, så kommer du nog lägga stor fokus på ditt dejtande och kommer att attraheras av någon som är vältalig och artig och sitter i någon form av makt position.

OXEN

Våren handlar mycket om att forma ditt liv som du drömmer om och det handlar ju i stor del om kärlekslivet. Din umgängeskrets kommer att utöka en del och bland dessa kommer säkert din potentiella partner finnas om du är singel. Har du redan en partner så kommer ert liv tillsammans bli perfekt.

TVILLINGARNA

Horoskop kärlek för tvillingarna visar en spännande vår, för du kommer omvärdera din syn på kärlek. Du kommer att börja fundera på vad du egentligen behöver i din relation både på det känslomässiga planet och på det sexuella, detta är om du är i en relation. Är du singel så blir det riktigt hett i slutet på maj, början på juni, då du känner dig extra öppen och redo för kärlek. Det är inte heller omöjligt att ett ex eller någon annan från ditt förflutna helt plötsligt dyker upp här under våren.

KRÄFTAN

Horoskop kärlek för kräftan handlar denna vår om att läka gamla sår och gå vidare från tidigare besvikelser i ditt kärleksliv, är du singel så kommer du oavsett om du fokuserar på vad du behöver för partner, eller om du rensar luften rejält med ditt ex, så gör det att du kommer vidare från det som känns tungt och kommer lära dig att lita på folk igen och detta kommer du få användning för i sommar, då chanserna till romans är väldigt stora. Har du en partner så kommer ni att ta eran relation ett snäpp högre i frekvensen och komma närmare varandra.

LEJONET

Denna vår kommer lejonet att ha många chanser att attrahera in kärlek och lycka. Är du singel så kommer de sår som du fick under förra året att läka och just nu skall du inte vara rädd för att prata och be om hjälp hos vänner för att påskynda läkningsprocessen, för då kommer du att bli redo att ta emot den nystart i kärlek som Juni kommer att bjuda på, en passionerad tid för alla lejon, så det kommer ni som redan har en partner att känna av med och er relation är stabil under hela våren med extra hetta i Juni.

JUNGFRUN

För jungfrun blir det en magisk vår om du är singel och på jakt efter en partner så är chansen stor att du träffar honom nu. Och lika så om du behöver gå vidare från en relation som inte fungerar så bra och hitta någon annan som kan få dig att komma vidare så är det en bra period nu på våren för våren kommer ha gott om romantik och det kanske börjar redan här i april. Om du har en partner, så kommer det i april kännas tungt, men sen blir det en nytändning som gör att kärleken exploderar ut i en sång.

VÅGEN

För vågar som är på jakt efter kärlek så är det möjligheternas vår vissa av er kommer till och med hitta er själsfrände. Runt mitten på maj kan du förvänta dig extra tur i kärlek och stora möjligheter att hitta den rätte. För dig som är i en relation verkar gnistan ha försvunnit var då inte rädd för att säga vad du känner till din partner för dig blir det en utmanande vår men ack så lärorik.

SKORPIONEN

Denna vår kan kärleken inspirera dig att förändra ditt liv, du kan dras till likasinnade personer, klippa banden till personer du känner att du vuxit ifrån eller ta relationen till en högre nivå genom att flytta ihop, förlova eller rent ut av gifta dig med din älskling. Det är med andra ord bära eller brista som gäller i vår, förändringarna kan redan ta sin början i maj.

SKYTTEN

Familjen kommer att vara en viktig del av denna vår för er skyttar första delen av våren kommer även att gå i passionens tecken. När vi närmar oss juni kommer du få mer tid för ditt kärleksliv oavsett om du är singel eller i en parrelation så tar den delen en stor plats då, det finns dock en uppmaning till i början på våren att om en relation kräver alltför mycket av din energi, så är det dags att ta tillbaka kontrollen.

STENBOCKEN

Stenbockar kommer komma in i en förändringarnas vår både när det gäller romantiska relationer och vänskap. Du kan känna att du har växt i från vissa personer så gör dig redo för avslut. Men andas ut för många av förändringarna kommer dock att vara positiva. Ni som är singlar kommer att träffa nya potentiella partners och ni stenbockar som är i en relation kommer ta denna till en ny nivå. Ni kommer också att lära er att kommunicera på ett mer öppet sätt utan att dölja vad ni känner.

VATTUMANNEN

Både ni vattumän som är i en relation och ni som är singlar får en lite djup och tung vår. Ni kommer lära er att prioritera er själva och titta på vilka relationer som verkligen gynnar dig. Längre bakåt i tiden har ni börjat byta ut dåliga vanor inte minst destruktiva tankemönster mot goda vanor. Nu i början av våren så kommer ni att loda runt djupt i ert inre för att hitta gamla energier som ligger där och skräpar i djupet av ditt psyke. Det låter kanske tungt, men det kommer leda till något gott och ge dig styrka.

FISKARNA

Fiskarnas horoskop kärlek talar om en magisk vår. Gamla sår läker äntligen och en rent sagolik romans kan äntligen bli verklighet. Dra nytta av denna underbara tid genom att gå igenom din syn på kärleken och vad du vill att den skall spela för roll i just ditt liv. I vår kommer du att kunna skapa glädje i dina relationer genom att du öppnar ditt hjärta. Så hela våren handlar om kärlek och din syn på relationer spelar ingen roll om du är singel eller i en relation, våren betyder kärlek för fiskarna.

Så där, jag gillar horoskop och hur det verkligen spelar en roll i alla våra liv.

Lycka till.

Related Post