Själstecken

Jag tänker gå in på ett ämne här som kanske inte många känner till och det är att man har ett själstecken, det är fem olika tecken som består av eld, jord, luft, vatten och svavel. Nu vet jag att ni tänker att det där känner vi igen det finns ju redan i både astrologi och i tarot, men det kanske bär samma namn men där slutar likheterna, för jag som är vädur kan ha ett själstecken som är jord, så namnet är alltså den likhet som finns.

Eld, jord, luft, vatten eller svavel, du är en av dessa fem och jag är också en av dessa och under vår resa tillsammans här på jorden, kommer du själv kunna förstå vilken av dessa fem själstecken du är och vad det innebär för dig.

Här kommer en kortfattad beskrivning av alla själstecken, ni som är födda under eldens inflytande, drivs av passion, känslor, ibland så mycket att de inte kommer kunna hejda heta ögonblick av lidelse och hetta även om de skulle försöka, det är helt enkelt omöjligt.

Ni som är födda under jordens inflytande drivs av ett behov att planera och göra upp strategier och de varken vill eller kan rubba en redan beslutad handlingsplan om man tror på förändring där så tänk “Det händer inte”.

Ni som är födda under luftens inflytande drivs av ett lugnt nästan passivt energiflöde och de varken kan eller vill styra och ställa över andra människor eftersom de är alldeles för lättsamma. Ni som hoppas på en förändring där, glöm det.

Ni som är födda under vattnets inflytande drivs av att utvärdera och kompromissa och i allmänhet ganska oförmögna att göra annat än att flyta med tidvattnet. Om man vill förändra en i vattentecken så var beredd på att det inte fungerar.

Sen kommer vi till den sista energigruppen som är lite annorlunda då den är mörk och ovälkomnande så är man född under svavlets inflytande drivs av ondska och är både ovilliga och oförmögna att vara annat än onda och svarta och att försöka söka kärlek hos en sådan mörk själ är helt omöjligt det händer aldrig.

Detta är alltså saker som inte går att förändra hur mycket man än försöker och dessa är de saker som vi absolut inte kan rå för.

Det kommer mera det lovar jag er men slut för idag.

Related Post