Ditt horoskop

Jag har skissat och försökt få ihop någon form av årshoroskop för alla stjärntecken, men jag har använt mig av energier och guider med och jag tror nog att jag i korthet har prickat in varje stjärntecken rätt bra.

Horoskop för väduren 2022

21 mars till 19 april.

Du har stora planer inför 2022, men det hela kommer gå trögt i starten, men oroa dig inte över detta för mycket av det som stoppat och hindrat dig innan kommer att lossna i år, ja, saker och ting kommer falla på plats.

Relationer: Du vill ha glöd in i kärleken. Så har du en partner så blås nytt liv i relationen genom att hitta på nya spännande äventyr i ert vardagsliv och försöka återupptäcka varandra, resor brukar kunna göra underverk med romantiken. Är du däremot singel så letar du efter en utåtriktad, självgående och icke kontrollerande man, bästa chansen att finna någon är i maj, augusti och oktober för att hitta den du söker.

Hälsa: Antingen har du extrema hälsoperioder med stränga dieter, eller så festar du loss och äter och dricker utan att ens tänka på konsekvenserna, så det är de extrema överdrifterna åt endera hållet år i år men lite normal självdisciplin är vad som behövs för att få dig att må bra.

Ekonomi: Din ekonomi kommer fortsätta att åka upp och ned som en jo-jo, men det oroar dig inte speciellt mycket, du anpassar dig utefter situationen. Till sommaren dimper det ned lite extra pengar som du direkt sätter sprätt på. Du kommer också få en möjlighet att tjäna lite pengar i samband med något spännande och ovanligt som händer nära dig.

Råd in i 2022: Försök att lita till att allt ordnar sig.

Horoskop för oxen 2022

20 april till 20 maj

När du vet vad du vill, så satsar du på det med stor målinriktning, men till saken hör att du inte är så säker i vilken riktning du skall gå och det kan ju ställa till det för dig och göra så du känner dig vilsen.

Relationer: Det kommer bli en del konflikter ibland dina vänner, men du lägger dig inte i det utan fortsätter att umgås med alla dina vänner. I kärlek behöver du utrymme och letar efter olika sätt att kombinera frihet med trygghet. Om du är singel så kommer du ha många relationer som flammar upp snabbt men slocknar ganska omgående igen. Mest harmoni hittar du i maj och oktober.

Hälsa: Du är känslig för all form av stress så det gäller för dig att hitta ett sätt att varva ner på som passar dig. En meditationskurs eller något liknande under sommaren, hösten gör så allt hamnar rätt.

Ekonomi: Du bör sätta dig ned och gå igenom dina tillgångar, då du skall göra stora inköp under året så gäller det att planera så det är inte dumt om du tar hjälp av någon kunnig rådgivare. Snabblån och internetlån bör du undvika som pesten ungefär. En och annan lott eller V75 rad kan du ju chansa på emellanåt, den månad med störst chans att vinna är september.

Råd in i 2022: Tänk på att ett rit inre liv ger mer än yttre status.

Horoskop för tvillingarna 2022

21 maj till 21 juni

Du trivs med att ha mycket på gång, men detta år handlar också mycket om att välja bort saker. Du fokuserar på helt nya områden i ditt liv och det du verkligen vill kommer du också att genomdriva.

Relationer: Du får nya vänner genom jobb eller föreningsliv. Är du singel så inleder du en hel del kortare relationer, som inte kommer ha märkbara svårigheter att komma över. Är du i en relation så kommer ni att vara ifrån varandra periodvis, men det är inget som kommer skada eran relation. De bästa månaderna för kärlek är juli och oktober.

Hälsa: Om du känner dig håglös emellanåt, så kan du stärka upp dig med vitaminer, detta året kan också bli det år där du helt lägger om dina kostvanor. I början av hösten så kommer en våg av nya energier till dig som kommer att bära dig igenom resten av året.

Ekonomi: Vill du ha nytt jobb eller högre lön så ser det positivt ut, det kommer nämligen en del fina erbjudanden till dig. Ett problem du har är att du är ganska så slarvig och spenderar dina pengar lite hipp som happ. Det kommer också dra igång konflikter om pengar, troligen någon form av tvist inom släkten ett gott råd, försök hålla dig utanför den.

Råd in i 2022: Du klarar mer än vad du tror.

Horoskop för kräftan 2022

22 juni till 22 juli

Du har kommit till den punkt i livet där du inser att allt måste få ta sin tid. Du kommer att få starka andliga upplevelser som kommer stärka dig och din vilja att vara till lags blir inte så viktig längre.

Relationer: Du och din partner drar åt olika håll ibland, men löser alltid problemen med ärliga samtal. Är du singel har du störst chans att träffa någon i februari. Du hittar nya vänner under året och blir av med en mycket opålitlig och intrigant person.

Hälsa: Nu är det dags för dig att skippa gamla dåliga vanor. Under andra halvåret är det viktigt att du tar hand om dig själv, både känslomässigt och fysiskt. Vila mycket och varför inte börja meditera. Hälsoproblem som du dragits länge med kommer att försvinna.

Ekonomi: Du har varken tur eller otur när det gäller ekonomin. Ibland kommer du vara orolig, men det löser sig alltid för dig på ett eller annat vis. I mars ser det ut som det kommer in en rejäl summa till dig på ett bräde, du investerar klokt.

Råd in i 2022: Du duger som du är.

Horoskop för lejonet 2022

23 juli till 22 augusti

Detta året är det år då mycket ställs på sin spets, du tar ställning i många brännande frågor och du vågar gå mot strömmen. Detta leder i sin tur till förändringar som blir mycket bättre än du trodde från början.

Relationer: En stor varning för energitjuvar. I kärleken mellan dig och din partner går det upp och ned, men er lojalitet mot varandra gör att kärleken blir starkare ändå. Är du singel så är augusti och november de där du har bäst chans att träffa någon.

Hälsa: Det kommer att komma perioder av trötthet då och då under året och det hjälper du upp bäst genom kosttillskott och alternativa behandlingar. Dra också ned på socker.

Ekonomi: Lyx och status prylar blir mindre viktigt. Du är framgångsrik i ekonomiska förhandlingar och på olika sätt så kommer dina tillgångar att öka. Även någon form av gåva eller arv kan ge dig ett ekonomiskt uppsving.

Råd in i 2022: Våga göra det oväntade.

Horoskop för jungfrun 2022

23 augusti till 22 september

Du gör stora framsteg i år och lyckas släppa många av de bekymmer som du burit på. Förändringar jobbmässigt blir omtumlande, men nödvändiga.

Relationer: Med din partner är du bra på att starta än ännu djupare relation, tack vare att du är lyhörd och försiktig, det ger er kärlek ett lyft. År du singel så blir du handlöst förälskad i april, även december kan bli en spännande månad.

Hälsa: En låst jobbsituation kommer gå ut över din hälsa, samtidigt som någon person dränerar dig på din energi. Annars så får du bara småkrämpor, skulle det vara något utöver småkrämporna så är det förmodligen problem med tänderna.Så gå till tandläkaren.

Ekonomi: När det gäller det ekonomiska så sker där en bra utveckling under våren, du får hjälp och nytta av en annan person ni har ett gott samarbete. Under perioden mellan maj och september så kommer en penninggåva som ger dig möjlighet att ordna upp saker som länge bekymrat dig.

Råd in i 2022: Våga visa vad du kan.

Horoskop för vågen 2022

23 september till 22 oktober

Vågen har svårt att fatta beslut och det kommer du att fortsätta brottas med detta år. Känner du att det är dags för större förändringar så får du vänta till årets senare hälft för då kommer mycket att klarna.

Relationer: Vissa av dina vänner är krävande och tar gärna på sig en offerkofta. I kärleken sker en fin utveckling under våren och sommaren du och din partner kommer närmare varandra. Om du är singel så kommer du träffa någon som är allt du drömt om.

Hälsa: Du är känslig för fel i din livsföring så du får lätt järn eller vitaminbrist. Det är viktigt att du dricker mycket vatten och undviker mat med tillsatser och kemikalier.

Ekonomi: Det händer inte så jätte mycket med din ekonomi, så det är alltså spara och gneta som gäller för dig. Gå inte in i några ekonomiska tvister om pengar.

Råd in i 2022: Utveckla dina skapande talanger.

Horoskop för skorpionen 2022

23 oktober till 22 november

Skorpionen vill ha kontroll och överblick. Men i år händer mycket som du inser att du inte kan påverka. Det finns ingen spikrak väg framåt utan du kommer både bli omtumlad och det kommer bli stormigt.

Relationer: Du försöker blåsa glöd i din varande relation för du börjar tröttna på slentrian. För singlar är tid för kärlek bäst i månaderna april, juni och oktober.

Hälsa: Du oroar dig mycket om närståendes hälsa just nu och ditt intresse för hälsofrågor ökar och om du får något symtom så motar du bort det direkt men någon metod.

Ekonomi: Det finns risk för alltför stora utgifter och dåliga affärer, så fatta inga förhastade beslut. I april kommer du att ha tur i spel, men tänk på att inte satsa mer än du kan förlora.

Råd in i 2022: Lita på din intuition.

Horoskop för skytten 2022

23 november till 21 december

Du kommer inse att du inte behöver jämföra dig med alla andra hela tiden. Något som rör familjen/släkten har oroat dig men ser ut att lösa sig under året.

Relationer: Om du har en partner så är det nu viktigt att ni är helt ärliga mot varandra. Du kommer i en känslomässig berg- och dalbana i vänskap och är du singel så avverkar du flera korta relationer innan du hittar rätt partner i slutet av året.

Hälsa: Blir du sjuk så handlar det ofta om överbelastning i systemet alltså i både kropp och själ att du helt enkelt har för mycket på gång på alla plan och detta drar ju ned immunförsvaret och då kommer ju förkylningar. Så det viktiga för ditt välbefinnande är att sortera dina intryck och att lära dig säga nej.

Ekonomi: Ekonomin förbättras av antingen en fastighetsaffär eller ett kreativt projekt. Du kan få högre lön, ett stipendium eller någon annan typ av extra tillskott.

Råd in i 2022: Gå inte in i andras konflikter.

Horoskop för stenbocken 2022

22 december till 20 januari

Du fortsätter att sortera och rensa i din byk, en process som i sig aldrig tycks bli klar. I år kommer du slänga en del självpåtagna uppgifter och detta förundrar din omgivning och faktiskt blir du själv förvånad med.

Relationer: Du vill inte spela spel utan söker djup och äkthet i alla dina relationer vissa av dina vänner försvinner ut ur ditt liv ni är helt enkelt färdiga med varandra. Om du är i en relation så tuffar det på i behaglig harmoni. Är du singel så får du vänta till sensommaren innan det tänder till på riktigt.

Hälsa: I grunden ser det väldigt stabilt ut för dig och du kan förbättra ditt mående ännu mer genom att hålla ordning runt dig, äta regelbundet och sluta ha en sådan koll på dina egna och andras småkrämpor.

Ekonomi: Det är bra att betala av lån, se över sitt sparande utan att bli snål mot sig själv, då är det bra att sätta upp ett mål, något som du vill ha och som du drömt om en längre period och dra ned på allt annat som hindrar ditt fokus.

Råd in i 2022: Släpp tag om det förflutna.

Horoskop för vattumannen 2022

21 januari till 19 februari

Du vill nå ut med dina åsikter och detta året kan bjuda på ett nytt politiskt engagemang oavsett vad du gör så får du snabbt en ledande roll i det sammanhanget. Folk litar ju på dig och det skall du bara ta som en komplimang.

Relationer: Du söker en partner som har ett eget liv och inte behöver sitta i ditt knä hela tiden. Är du i en relation så kan det vara en nödvändighet att göra saker på olika håll. Är du singel så hittar du lättast en partner under sensommaren.

Hälsa: I stället för att gå och dra runt med små åkommor till och från, kan du ju tjäna på att göra en stor hälsokontroll.

Ekonomi: Din ekonomi kan förbättras åtskilligt. Kanske kommer du börja tjäna pengar på din hobby, det blir en bra extrainkomst och många gillar det du gör så lita på dig själv.

Råd in i 2022: Prova att lyssna på andra lite mer.

Horoskop för fiskarna 2022

20 februari till 20 mars

Du är väldigt entusiastisk redan i början av året och startar upp ett och annat projekt. Saker som hållit dig tillbaka innan försvinner nu långsamt men säkert. Ditt självförtroende ökar och det märker din omgivning.

Relationer: Du har en öppen och generös personlighet och det gör i sin tur att människor dras till dig. Är du singel så kommer du vara väldigt försiktig med att binda dig, då du vill ha alla dörrar öppna, men säkraste månaden för kärlek är april. Är du i en relation så kommer ni att ägna er åt att knyta ännu starkare band till varandra.

Hälsa: Du har lättare än vanligt att gå upp i vikt nu, så tänk på vad du äter och motionera regelbundet. Du får nya andliga upplevelser om du avskärmar dig från buller och brus.

Ekonomi: Det ekonomiska ser helt okej ut, du kanske till och med får ett nytt jobb som ger dig mer än bara lön och som dessutom ger dig en högre lön. Var försiktig med att ta lån för att genomföra små projekt som du tror på, spara ihop pengar istället.

Råd in i 2022: Våga ta de chanser som dyker upp detta året på sikt vinner du.

Ja, detta var allt som jag orkade vaska fram till er om det nya året och i korta drag vad ni har att vänta er, är ganska nöjd med resultatet själv faktiskt. Så lycka till.

GOTT NYTT ÅR!!!

Related Post