Jordgruppens själar del 2

Den visionära själen

Denna själ är nog den bästa vän man kan tänka sig, den är mycket lojal och intresserad som den är så ger den ju aldrig upp en relation med någon, nej, snarare tvärtom så kommer denna själ att ta första steget att ringa upp dig även om det är du som försummat den. På grund av detta så är risken stor att den utnyttjas och kan bli mycket sårad av andras likgiltighet. Den är förlåtande och inte ett dugg långsint.

KARAKTÄRSDRAG

Har goda instinkter, men har svårt att lita på andras instinkter, är intuitiv och mycket empatisk, kan bli en bra healer då den har kontakt med det andliga och är nära sin själ. Den är mycket klarsynt och en bra människokännare, den är inte särskilt praktisk lagd och är bra på att dagdrömma sig bort. Den visionära själen är en tänkare med hög moral. Har svårt att hantera pengar och kan därför ofta ha det svårt ekonomiskt.

RELATIONER

Den visionära själen behöver en partner som är praktiskt lagd och har båda fötterna på jorden, den behöver beskyddas och blir orolig i sammanhang som inte är kända för den. Avskyr att bli kontrollerad och har lätt att misstro andra.

Related Post