Magi vad är det?

Ja det kan man ju undra, alla har sin syn på magi och är man van vid magi, så gör man på sitt speciella sätt som är bra och passar ens person, så det finns inget fel eller rätt, bara regler som man skall följa.

Tänk dig ditt liv och hela din tillvaro som ett stort spindelnät och tänk dig att precis hela universum befinner sig där i nätet med dig. Om man då kallar dig X och det som du allra helst vill ska ske kallar vi för Y. I korta drag så handlar magi om att du skall försöka tvinga en tråd i detta universala spindelnät till utgångspunkten Y. Du skall alltså på något vis påverka denna tråd att gå din väg så att säga. Det finns otroligt många sätt att försöka påverka denna väv.

Innan du tar tag i magin så skall du bli en lugn och harmonisk person och få bort sånt, som präglat dig i samhället så du kommit ifrån din egen personlighet, du kan ju helt enkelt börja med att vistas mycket i naturen för i naturen finner vi människor ro, för man kommer bort från stress, larm tv, radio och allt annat som stressar upp en i staden.

Genom att umgås med naturen är en slags meditation och som fungerar bra dess utom speciell att öppna dina inre portar så du kan nå in till ditt undermedvetna och genom det nå in i den magiska världen. Du skall vara ute minst en gång i veckan och då i tre timmar varje gång, det kommer göra susen för dig som magiker.

En sak som också är viktig är att du frågar dig själv vad du har för syfte med att lära dig magi? Om du är ute efter att tjäna eller få mycket pengar, många älskarinnor/älskare och massa annat materiellt, så behöver du nog inte läsa detta, för magi handlar inte om att skicka förbannelser till höger och vänster och tvinga fram situationer, utan bara en puff i rätt riktning dit man vill ha det man önskar. Magi, som är manipulativ, ja du läste rätt all magi är manipulativ skall man inte använda fören man inte kan göra något åt sin situation på något bättre sätt.

Genom att komma underfund med varför du vill lära dig om magi, så skall jag göra en liten input här i slutet. Det finns ingen magi som är svart eller vit, det är själva magikern/ häxan vars uppsåt som kan räknas som ont eller gott, det är därför man bör veta anledningen varför man vill lära sig magi.

Japp, det var allt just nu, kommer mer magi senare.

Related Post