Drömtydning

Drömtydning har funnits i många tusentals år med dröm symboler och en tanke om drömmars betydelse. Det finns många olika sorters tolkningar, men vissa tolkningar har funnits i alla tider och det är de vanliga exempelvis att bli jagad, att falla. Det finns också förklaringar på när olika djur dyker upp i drömmarna som hänger med från äldre tider.

Men vad är då drömtydning?

Jo, när en kund som ringer berättar en dröm för mig så använder jag deras drömmar som deras inre spegel för att nå in till deras inre. Jag menar att drömmar är vårt undermedvetna som talar till oss för att få oss att komma vidare på vår livsväg. Det kan vara så att änglar andar och våra så kära själsfränder kommer i kontakt med oss via drömmar med, men den skillnaden brukar man känna av.

Drömfångare ritning

Jag för min del har en tro på att drömmar vill oss väl, ja, se det som en möjlighet att sluta fred med dig själv. Om man själv vill tyda sina drömmar måste man vara lyhörd och lyssna inåt.

Drömtydning och betydelse av vissa drömmar.

Otrohetsdrömmar

Detta tyder ofta på en viss oro i ditt förhållande till din partner, men oftast handlar en sådan dröm om dig själv. Fundera över om du är helt ärlig mot dig själv, om du kanske svikit dina egna ideal för att gynna någon annans. Är du otrogen, så är det för att du är rädd att du kommer såra den du älskar på ett eller annat sätt.

Naken offentligt drömmar

Om du drömmer om att du helt plötsligt är naken offentligt, så är det viktigt att du kommer ihåg känslan du hade och tolka drömmen utefter det, så känner du dig bortgjord, pinsam eller annan negativ känsla så betyder det att du har svårt att visa dina känslor och är otroligt rädd för att inte passa in i något sammanhang. Är känslan tvärtom positiv, så är du orädd och vågar visa upp dig själv precis som du är.

Drömmar om döden

Sådana drömmar dyker upp när det är eller kommer ske en stor förändring i ditt liv, drömmar om död känns alltid kusligt men betyder ofta det motsatta, alltså pånyttfödelse.

Ja, det är en hel vetenskap detta med drömtydning och detta är bara ett litet skrap på ytan, men som sagt en dröm handlar nästan alltid om dig själv och rädslor du har eller vad du skall arbeta med i ditt inre för att komma vidare på din livsväg.

Lycka till.

Related Post