Skapa skydd mot negativa energier

Ibland behöver man skydd mot saker som händer och vår mottaglighet behöver minskas en smula för det som händer runt omkring oss. Då det finns alla sorters energier i omlopp runt oss. Du har kanske lagt märke till att du får en oros känsla när du går in i ett rum, eller att en människa påverkar dig negativt. Då är det dags att göra något åt detta för att inte ta in dessa negativa energier, först och främst så tänk på att det är du själv som avgör vad du tar emot för energier, du har alltså en möjlighet att göra ett val.

Själv brukar jag skapa ett skydd mot negativa energier innan jag loggar in på linjen. Jag brukar be änglarna om skydd och kärlek och visualisera att änglarna kramar om mig, sedan aktiverar jag min mottaglighet genom att tacka för den inre vägledningen jag får för att arbeta med andra människor idag. Sen kliver jag in i universums skydd, när jag jobbat färdigt mitt pass så stänger jag ned min öppenhet mot universums energier, tackar för dess gudomliga hjälp och renar mig, innan jag går in till mitt altare och skickar healing, ljus och frid till de klienter som har önskat detta.

Sen efter detta moment så ber jag om att få stänga ned mina chakran och återgå till mitt vanliga liv igen.

Alla finner sin egen väg glöm inte det.

Lycka till.

Related Post