Nytt år, ny blogg!

Hej allihop och välkomna till min nya blogg, jag tänkte köra igång den såhär lite lagom in på det nya året. Se det som en nyårsgåva till dig, ifall du tillhör bloggfantasternas skara.

Jag kommer i kommande bloggar att koncentrera mig på det kommande året på lite olika sätt, mycket blir det om folktro, legender, sagor från världens alla hörn. Lite spännande mytologisk läsning helt enkelt. Jag delar nog en och annan healingsång, någon dikt, varför inte något recept, möjligen någon folktronovell och kanske även några små ritualer. Dessutom kommer lite spännande tarot framöver, där du kan välja ett kort och få ett snabbt svar. Jag ser det lite som ett spännande sätt att läsa vad de kommande två veckorna bär med sig… Framförallt hoppas på att ni får lika stort nöje av att läsa min blogg som jag kommer att ha att skriva den. Hjärtligt välkomna hit!

Väl mött,

Elisa

Related Post