Träd är inte bara träd

Man tänker ofta träd som något som bildar skog, eller som ger oss olika frukter, men det är ju inte allt, träd är magiska och kan användas till magi, man kan arbeta med växande träd, eller varför inte använda trädets blommor, frukter eller blad. Bark, trädflisor och frön i små påsar och man kan också köpa rökelser eller i vissa fall oljor.

Här kommer en liten lista på vad man kan använda en del träd till och betydelsen.

ALEN Kallas för eldens träd, detta träd kan ge dig trygghet i osäkra situationer och uthållighet i uppstart av något projekt.

BJÖRKEN står för gudinnemagi, detta träd löser dina problem och omvandlar din talang, till något du kan tjäna pengar på.

BOKEN Kallas kunskapens träd, detta träd skapar förändring och bättrar på dina chanser till karriär

EKEN Kallas det heliga trädet, hjälper dig med kraft och oberoende, kunskap och välstånd

LÖNNEN Kallas livets träd, detta träd hjälper dig med långt liv, friska barn. Alla sorters rikedomar och alla svåra livsfrågor.

Detta är alltså bara en bråkdel av alla träd jag har bara tagit de vanligaste lövträden men alla träd har en magisk funktion och inte bara en uppgift att vara ett träd i en förtrollande skog, så sätt igång att kolla runt dig vad du har för träd i din närhet och börja göra ditt liv magiskt.

Lycka till!

Related Post