Lita på dig själv

För att bli en bra ledare över sig själv och över andra så krävs det att man tror och litar på sig själv och att tro på sina förmågor och i allra högsta grad tro på sin roll.

Jag tänkte gå in och förklara detta genom att jämföra med mina hundar men mest min avlidne mors hundar. En grupp hundar oroar sig sällan för morgondagen utan lever alltid i nuet, de behöver inte oroa sig över om de skall få mat idag för alla har en stark tro till mig, då jag är deras ledare. Så om ingen mat serveras, så kommer de ha full tilltro till mig att mat kommer infinna sig och skulle det mot förmodan inte komma någon mat, så ordnar de mat själv.

Många oroade sig över min mors flock med hundar då hon blev sjuk, mest över att de inte fick den motion de krävde och det var ju sant, hon orkade inte lika mycket rastningar, men då kommer det som är så förvånande in, flocken anpassar sig och börjar ligga och sova mest hela dagarna, med små utsvävningar i trädgården för att uträtta sina behov.

Om min mor flyttade sig till ett annat rum så följde de flesta hundarna med henne till det rummet Hon var lugn gjorde yoga och helade sig själv, min mors alla hundar studerade varje rörelse och hade tillit till henne och det var för att hon litade på sig själv. Hundarna fortsätter att se mig eller min mor som ledare, för att vi ger dem mat, men samtidigt så väntar de tålmodigt som i min mors fall att hon skulle bli frisk inget klagande utan tålamod, tillit och tro. Hundar är ett mycket bra exempel, för de är lugna, så länge du har tillit till dig själv, sådant känner djur.

Så det man skall göra är att på olika vis, hitta den punkten i livet där man blir trygg med sig själv och litar på sig själv och det bästa sättet att hitta den är att be universum om hjälp.

Lycka till.

Related Post