Sista veckan på året

Första dagen på sista veckan på året nalkas sitt slut och om bara några timmar så är det bara fyra dagar kvar på detta år. Det känns ju lite vemodigt att mitt år slutar i sjukdom, men det gör ju inte så mycket då vi ändå haft vett att skydda oss här uppe i vår oas och jag jobbar ju redan hemifrån, så jag är ju ganska så säker på att det inte är det mörka viruset som härjar i min kropp, men jag är ändå sjuk.

Men jag har så mycket positivt med mig in i nästa år, som kommer att dra ned den lilla negativa energin till noll.

Hur hade ni tänkt använda era sista dagar på detta år?

Har ni en plan på hur ni skall komma över till nästa år utan de negativa energierna?

Om inte, så sätt igång och rensa runt er och lämna det negativa där det hör hemma och starta med positiva energier på plus.

Lycka till.

Related Post