Följ ditt hjärta

Det händer ibland att vi hamnar i konflikt med oss själva och blir osäkra på vad som är rätt och fel, det känns som något saknas i våra liv, Det kan vara många olika anledningar som gör att vi inte mår bra som att vi inte trivs på arbetet, en jobbig arbetskamrat, relationen känns fel eller hela ekorrhjulet som bara snurrar på och vi bara följer med. Huvudet snurrar tankarna runt som i en torktumlare, man kan ju inte bara säga upp sig hur som helst, man kan ju inte bara flytta för att man känner att man inte trivs, nej, man kan ju helt enkelt inte bara göra som man vill.

Känslan att inte få bestämma hur vi skall leva, ger känslan av att något inte stämmer. Vi är nog ganska många som känt vanmakten att inte kunna ta sig ur en situation att det känns svårt och omöjligt. I detta skede så vänder sig många till oss medium för att få svar eller vägledning, nu vet jag inte om jag bara pratar för mig själv, men många av de som jag pratat med genom åren har vetat svaren redan, men vill ha en bekräftelse på att de har rätt av mig i detta fallet. Var finns dessa svaren då? Jo, i vårt hjärta såklart. Känslans språk talar genom vårt hjärta och ger oss svaren. Hjärtat är vår kompass genom just vårt liv om vi inte följer hjärtat så går vi inte bara mot oss själva utan meningen med livet. Detta skapar andra känslor än vad hjärtat är fyllt av som sorg, ilska och frustration.

Hjärtats språk är ju glädje, kärlek och lycka, andra som inte har kommit så långt och fortfarande är ofria kan ha åsikter om hur vi skall göra och inte göra, men följer vi bara vårt hjärtas väg så når vi sanningen som kommer fylla vår väg som vi vandrar. Men en sak är säker har vi väl slagit in på vår rätta väg så finns det inget som stoppar oss.

Lycka till.

Related Post