Eldgruppens själar del 2

Den Drömmande själen

Man kan inte låta bli att tycka om den drömmande själen, för den har så många vinnande egenskaper, så om du råkar ha en drömmande själ i ditt liv, så är det så gott som fullständigt. Den har en massa tankar och idéer som far runt i huvudet hela tiden, så kommer den att behöva jobba med sin självdisciplin och det är en svår uppgift, men har de en vilja att växa och har fokus på ett mål så klarar den av självdisciplinen med.

KARAKTÄRSDRAG

Har en livlig fantasi, grubblar mycket och befinner sig ofta i sitt eget huvud, gillar inte att hålla på med fysisk aktivitet, men promenader och yoga kan vara intressant. Undviker helst konflikter, men om den drömmande själen drivs till det av personliga skäl så tar den till strid.

Den fantiserar gärna och mycket och är mycket kreativ, så som att måla, skriva, sy eller spela något instrument, hon har humor och älskar djur och barn bäst.

RELATIONER

Den drömmande själen är tolerant och är fast besluten att se sin partner som bra hur det än är egentligen. Två drömmande själar i en relation kan där emot leda till katastrof, då båda är drömmare med en livlig fantasi. Denna själ kan låta sig utnyttjas, men bara om den själv har valt det och vill ha det så, den är sällan eller aldrig missnöjd utan hoppfull till att allt är föränderligt. Den söker efter en partner som passar in i sagodrömmen om ett sagolikt äktenskap.

Related Post