Eldgruppens själar del 3

Den stjärnklara själen

Denna själ både söker och behöver väldigt mycket uppmärksamhet. Men detta är ju inte alltid möjligt att ge för de flesta av oss människor. Denna själ kan både bli upprörd och stött i kanten av det den uppfattar som någon annans likgiltighet. Egot är denna själs akilleshäl, för att den har ett behov att vara nummer ett och det kan överskugga dess personliga självförtroende, men samma ego kan samtidigt om det används på ett positivt sätt vara det som driver den stjärnklara själen framåt och hjälper den också att åstadkomma något.

KARAKTÄRSDRAG

Talangfull, mycket glad och mycket smart, stark utstrålning, den utmärker sig ofta i den karriär den väljer i livet och blir ofta välkänd. Dessa själar kan ha en stark dragning åt astronomi, astrologi, eller något annat som har med våra planeter att göra. En stjärnklar själ är ofta väldigt attraktiv, stilig eller till och med vacker, den är också otroligt tjurskallig och ibland så dramatisk så andra tycker att den är en sensationssökare och den sätter stort värde på sitt och andras rykte. Den har en tendens att förhala saker och tar ofta lång tid på sig att komma till saken och sist men inte minst så har den en tendens att ta allt personligt.

RELATIONER

Denna själ behöver en partner med stort självförtroende och inte känner sig hotad av denna själs starka personlighet. Driven av sina känslor kan den drabbas av kraftiga humörsvängningar och det gör ju att den kan hålla sin partner på helspänn.

Related Post