Fråga pendeln

Pendling kallas det när man har en vikt hängandes i en tråd eller kedja, för att känna in universums energimönster med hjälp av sitt undermedvetnas förbindelse med dessa vibrerande energier. Detta är en mycket populär spådoms metod bland häxor och trollkarlar.

Du kan använda pendeln för att få svar på i stort sätt vad som helst och till och med för att avslöja dina djupt dolda drömmar, men det är väldigt viktigt att använda rätt frågeställning då pendeln bara kan svara ja och nej.

De mest vanliga pendlarna.

Att fråga pendeln är ett mycket tacksamt sätt om man vill hitta något man tappat bort, eller om man har svårt att fatta beslut, den kan också vara bra när man skall välja partner.

Det är olika för alla som spår med pendel vilken rörelse som är ja och vilken rörelse som är nej, men jag själv använder om den går i en cirkel är det ja och om den rör sig fram och tillbaka är det nej. Det bästa om man är nybörjare är att fråga pendeln själv högt eller tyst i tanken “Vilken rörelse är ja?” Den rörelse den kommer visa efter ett tag är rörelsen för ja och då vet du ju att den motsatta rörelsen är nej.

Ibland dröjer det innan du får en reaktion, men det löser sig försök bara att vara öppen och att lita på de undermedvetna energierna som strömmar igenom din kropp och tänk på att inte röra varken hand, handled eller arm. Så nu är det dags sätt igång och fråga pendeln. Ha så kul.

Related Post