Vad är då själen?

Detta är inlägg nummer två om själstecken och då tänkte jag gå in och ge min förklaring på vad själen är för något, det finns säkert många olika förklaringar på vad själen är men här kommer min.

Själen är vårt innersta väsen och vår energi och under vår tid på jorden så har den hyrt in sig i vår kropp, men det fina med kråksången är att den kan gå in och ut ur kroppen lite som den själv vill. Själen är vårt andliga väsen, har personliga drag, känslor, en förmåga att lära sig saker och ting, och mycket, mycket mer, den förkroppsligar allt det vi är, det vi varit och det vi kommer att bli.

I universum finns hundratusentals energigrupper ur vilka själar kan födas, men just här på vårt jordplan så existerar bara fem energigrupper och det är dem jag pratade om i förra inlägget så de behöver vi inte dra upp igen. Men ur dem så uppstår precis allt liv.

Vi människor, ja, varenda en kan och har förmågan att fördjupa den energin, utveckla den och använda den på många olika vis.

Det är vi som dödliga varelser som måste bli mer uppmärksamma på vår själs energi istället för att ha fokus på materiella saker, för i slutändan är det ju själen som bestämmer allt vi kan bli, men det är vi människor som väljer mycket av vad vi verkligen blir. Så det är bra att lära sig om sin energigrupp, sitt själstecken för då kan vi förverkliga det vi kom ned till jorden för att bli.

Related Post