Att välja kärlek

Jag satt precis och funderade på vad jag skulle skriva om och då kom jag att tänka på en händelse idag en arbetskollega till mig fick mig att vakna och se att jag höll på att förlora mig själv och den kärlek jag egentligen har valt genom att arbeta med det jag gör att leda människor rätt, jag märkte att min fria vilja börjat dra mig åt fel håll, genom en hel del negativitet som slagit rot i mitt hjärta och då tänkte jag hjälp jag håller på att tappa mig själv på grund av andras dumhet.

Egentligen handlar andlighet för mig om hur jag behandlar mig själv och andra det inkluderar empati, ärlighet, medkänsla och absolut öppenhet av svagheter och styrkor och det hela ryms i ett ord och det är kärlek.

Elefanter är för mig en symbol för klokhet och kärlek och jag är omgiven av många elefanter i min lilla boning. Vi har alla begåvats med både hjärna och tyvärr med det fria valet Vi kan alltså göra vilka val vi vill i livet men är ofta inte redo att betala det pris som just det valet ger oss. Vi låter oss styras av hjärnan och dess tankar och det vi inte ser eller kan ta på det finns inte.

Just nu bor min själ av någon anledning i en mänskligkropp som lever sitt liv här på jorden för att pröva mina erfarenheter från tidigare liv, att ta min beskärda del av alla de prövningar som kommer i min väg och göra mina läxor väl och när jag gjort min beskärda del så kommer jag tillbaka till andevärlden och planerar min nästa jorde- resa. De andar som inte är med nere på jorden är de som skall se till att jag får just det som jag själv har planerat, bara det säger ju kärlek, men mitt uppvaknande idag var kraftfullt så nu hamnade jag rätt igen och fortsätter att välja kärlek och gör det ni med.

Lycka till.

Related Post