Vattengruppens själar del 2

Fredsmäklarsjälen

Om du har en vän som du bara vill skaka om av den anledningen att han är för snäll och låter sig bli utnyttjad av andra, så kan det röra sig om denna själ. fredsmäklarsjälen har mycket svårt att vara självisk och har ett ständigt behov av att kompromissa. Den anstränger sig för att alltid göra det rätta ofta på sin egen bekostnad.

KARAKTÄRSDRAG

Fridfull, avskyr krig och konflikter och är beredd att göra vad som helst för att bevara freden, även om den själv blir lidande av det. Mycket vänskaplig, men också väldigt blyg, passar bra som terapeut eller rådgivare. Den är extremt diplomatisk och ger mycket goda råd till de som behöver det. Har en tendens i all tysthet vara fördomsfull, men kan också vara lyhörd, mjuk och omtänksam. Denna själ bryr sig inte mycket om rätt och fel, är mycket tillitsfull och trovärdig.

RELATIONER

Denna själ söker efter en partner som är lyhörd och är på samma våglängd som den själv är, eller åtminstone kan ställa in sig på den nivån. Den behöver ingen som argumenterar, eller splittrar men råkar för det mesta hitta den sortens partner, för att känna sig värdefull som medlare. Behöver en partner som lyssnar och har en god känsla för rättvisa och ärlighet.

Related Post