Vintersolståndet

Idag strax innan fem på eftermiddagen så inträffade vintersolståndet, då skedde solens entré 0 grader i stenbocken, detta sker ju varje år, det är solcykelns mörkaste punkt men där exakt så sker en vändpunkt på årets mörkaste dag återföds solljuset och allt blir bara ljusare och ljusare igen och ett hopp tänds i oss människor. Världen går in i en ny solcykel och det innebär att vi människor får ännu en ny chans. Vintersolståndet är en hyllning till återfödelsen(inte en köttslig födelse) utan en andlig sådan.

Det är en hyllning till pånyttfödelsen inom en persons medvetande och är en viktig del av en process för att komma till andligt uppvaknande.

Samma energi som har skapat universum och alla dess planeter har också skapat det andliga som bor i alla oss människor, så med korta drag så innebär vintersolståndet en födelse av vår andliga process och att den startar nu inom oss alla.

Så jag som ljusbärare försöker idag, inatt att synkronisera med andra ljusbärare i Sverige först och främst, men också i världen för om vi låter vintersolståndets nystartsenergi göra oss starka och göra så vi till slut besegrar mörkret och leder in världen i ljuset igen. Känner du att du är manad så bara knyt an till oss andra i en kraftfull energi till ljuset.

Lycka till.

Related Post