Jordgruppens själar

Nu är vi framme vid jordgruppen som också har tre olika själar Jägarsjälen, den visionära själen och krigarsjälen i detta inlägg så börjar vi med den första.

Jägarsjälen

Jägaren kan vara en utmanande och sant inspirerande personlighet, som jobbar väldigt aktivt för att nå det den vill ha. Då den är fast besluten att nå framgång så kan den rent ut sagt vara tröttsam och skadlig för sin omgivning, denna själsgrupp är också en av de starkaste ibland alla själar som jag kommer att ta upp här. Jägaren är från energigruppen jord och drivs av att agera, planera och göra upp strategier. När denna själ använder sin energi negativt så är de ett av de svåraste och mest aggressiva själstecknen, men använder det energin positivt så är den kreativ, energisk och väldigt kraftfull.

KARAKTÄRSDRAG

Strävar mot sina mål, utnyttjar människor och situationer, har tendensen att trycka ned sin irritation och drabbas av kraftfulla utbrott till sist. Gillar fysisk aktivitet och är väldigt sportinriktad, jägaren tycker mycket om djur då han kommer bättre överens med dem än med människor.

Om det är viktigt för jägarsjälen så kan den vara en riktigt god familjeförsörjare som planerar och är mycket ambitiös, men kan också vara dominant och krävande den har starka instinkter och söker omedvetet upp andra själar och använder deras energier för egen del. Har behov av erkännande.

RELATIONER

I början av varje relation så försöker denna själ att visa sina bra sidor som är charmerande, snäll, intresserad och hänsynsfull, men detta är svårt att hålla under en längre period, så väldigt snart efter att relationen startat så kommer partnern få se den andra sidan av myntet som är att den är väldigt självupptagen, så det krävs en partner som är stark men med en något passiv natur som kan ge näring åt denna själs ego.

Related Post